0031 115 610511
zandertje10@gmail.com
Zandertje 10, Breskens (Netherlands)
23-05-2022
24-05-2022

Op slechts één minuut loopafstand van de zonnige Zeeuwse stranden vindt u in het buitengebied van het vissersdorp Breskens ons kleinschalig domein van 1250 m2 met een twee-tal vakantieverblijven. Beide accomodaties zijn gesitueerd op een prachtige lokatie onderaan de duinen met uitzicht op de vuurtoren van Breskens en temidden van het natuurreservaat “Waterdunen”.

De duinvilla is geschikt voor 6 personen, terwijl de studio plaats biedt aan 3 personen. Beide verblijven hebben een luxe modern interieur, meerdere slaapkamers, compleet uitgeruste keuken en toegang tot de ruime tuin met privé terrassen en een eigen opgang naar de duinen om het strand te bereiken. Vanwege de faciliteiten en ligging is het domein de ideale plaats voor een heerlijke zonvakantie met familie of vrienden! Binnen één tel staat u op het strand en geniet u van het mooie uitzicht of een heerlijke cocktail bij een van de talloze beach houses die de Zeeuwse kust rijk is. Daarnaast is het heerlijk ‘tot rust komen’ in deze omgeving en waant u zich echt even heel ergens anders.

Natuurlijk biedt de regio ook vele leuke mogelijkheden voor uitstapjes. Mooie steden als Middelburg en Goes kunnen eenvoudig worden bereikt met de veerboot die op 1,5 km van het domein gelegen is. Echter ook nabij gelegen Belgische steden als Gent en Brugge zijn de moeite waard om te bezoeken en een dagje te genieten van het bourgondische Vlaanderen. Vanzelfsprekend zijn er ook tal van pretparken, attracties en musea. Het zal u daarbij niet verbazen dat het thema “water” daarbij veelvuldig centraal staat

Heeft u speciale wensen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij u daarmee kunnen assisteren. Ons doel is om u te laten genieten van een zorgeloze vakantie, op een mooie lokatie, in een prachtige omgeving en met zoveel mogelijk plezier! 

 

Accomodaties & Pakketten

Activiteiten in de buurt

Naast de zee en het strand zijn er talloze andere activiteiten in de nabijheid, zoals:

Vogelaars

Op 150 meter afstand van het vakantieverblijf is een prachtige vogeluitkijkplaats.
Voor de vroege vogels

Vuurtoren

Bezoek de vuurtoren van Breskens voor een geweldig uitzicht over de Westerschelde.
09:00 - 21:00 (dinsdag, donderdag)

Waterdunen

Een mild zoutrijk natuurgebied van 350 hectare, waar land en zee samenkomen.
Excursies juni, juli en augustus

Strandtenten

Relax en geniet van een heerlijk maaltijd in een van de vele strandtenten met uizicht op zee.
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik
Ok